این سریال رو خیلی وقت پیش به خاطر بازی نازنین بنیادی دانلود کردم و چند روز پیش که هوس سریال کرده بودم و سریالی برای دیدن نداشتم از سر ناچاری دیدم. البته تا اینجای کار دو و نیم قسمتشو بیشتر ندیدم. خیلی جذب خود سریال نشدم چون تا اینجای داستان صرف نظر از موضوع خیلی خیلی قشنگش، خیلی داستان خوبی نداشته.

اما درمورد موضوع مورد بررسی جا داره کمی صحبت کنم.

داستان سریال برمیگرده به یه واقعه ای که 30 سال قبل روی داده و الان داستان بعد از این سی سال هست. 

سی سال پیش یه جوری که نمیدونیم چطوری، یه اتفاقی میوفته که باعث میشه یه کپی از دنیا به وجود میاد دقیقا مثل همین دنیا. یعنی دو تا دنیا داریم که 30 سال پیش عینا مثل هم بودند. طبق گفته شخصیت نقش اول، مثل یه دست میمونه که دقیقا یه دست مشابهش بوجود اومده. مثل دستهای راست و چپ یه نفر انسان. 

اما.

ویژگی کلیدی این سریال همین اما هست. همونطور که دو تا دست دقیقا همشکل داریم، هر کدوم این اختیار رو دارن که کارهای متفاوتی انجام بدن. دست راست به کاری مشغوله و دست چپ به کاری دیگه و کم پیش میاد که این دو دست رفتارهای مشابهی رو در یک زمان انجام بدن.

داستان این دو دنیا هم همینه. اینکه 30 سال پیش هممون از یه جنس بودیم. اما 30 سال پیش به اینور، اتفاقات در دو دنیای متفاوت تغییر میکنن. یکی توی کارش به شدت پیشرفت میکنه و یکی دیگه سی سال هیچ پیشرفتی نداره. یکی عاشق زنش میمونه و یکی دیگه از زنش جدا میشه. یکی سمت ویولون میره و یکی دیگه سمت کشت و کشتار میره. خلاصه بر اساس احتمالات، در دو دنیا، اتفاقات مختلفی روی میده. 

حالا به یه سری دلایل که باز هم خیلی مشخص نیست، یه سفارتی بین دو دنیا وجود داره و اکثر مردم قرار نیست بدونن که دو دنیا وجود دارن. این وسط هم آدمهایی هستند که به یه سری دلایل دارن خلاف میکنن و یواشکی میرن اون دنیا و با کپی خودشون در اون یکی دنیا ارتباط برقرار میکنن.

همه اینارو گفتم که به اینجا برسم. اگر چنین جایی باشه و یه دنیای مشابه وجود داشته باشه و یه فراز دیگه باشه و من برم پیشش و باهاش دوست بشم، میتونم به این آرزوم برسم که همیشه میگفتم ایکاش چند نفر بودم و هرکدوم میرفت کارهای دیگه ای میکرد. مثلا همین الان یکی میرفت درس میخوند یکی کار میکرد یا یکی فلان آموزشو یاد میگرفت و یکی فلان فن رو می آموخت. 

حالا.

سوالی که پیش میاد برای من اینه: آیا میتونم به این فراز دومیه اعتماد کنم؟ یعنی مثلا قرار بذاریم من به این اهدافم برسم اونم به یه سری از اهداف برسه و بعد تصمیم بگیریم مثلا یه کار بزرگ بکنیم. آیا میتونم بهش اعتماد کنم؟ آیا میتونم به خودم اعتماد کنم؟

نمیدونم شاید در اولین نگاهی که به این سوال بشه اکثرا بگن آره. ولی احتمالا سوال رو درست متوجه نشدن. من نمیدونم واقعا میتونم به خودم در یه دنیای دیگه اعتماد کنم یا نه. 

شما چی؟

کمی درمورد سریال counterpart

سریال breaking bad

سریال Peaky Blinders

یه ,یکی ,پیش ,سال ,خیلی ,سریال ,سال پیش ,به این ,میتونم به ,30 سال ,به یه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ ماندگار دلنوشته های اوج گرافیک سریال بلاگ|دانلود سریال|دانلود فیلم|دانلود انیمه خارجی بی تی الن barnameshop samdidgi فایل حذف قفل frp بدون پاک شدن اطلاعات ۞ به وبلاگ مرکا خوش آمدید ۞ ojdaanesh هر چی کی بخوای